Stella Artois

Beer Details

Stella Artois stvorena je na Božić davne 1366. godine, u malom flamanskom gradu Leuvenu, u Belgiji. Od toga dana, pa sve do danas, Stella Artois cijelom svijetu predstavlja sinonim za jedinstveno pivo vrhunskog kvaliteta i očuvanih vrijednosti. Beskompromisnost u ukusu, posvećenost i istrajnost u potrazi za najvišim kvalitetom, insistiranje na najboljem – to su osobine […]

Stella Artois stvorena je na Božić davne 1366. godine, u malom flamanskom gradu Leuvenu, u Belgiji. Od toga dana, pa sve do danas, Stella Artois cijelom svijetu predstavlja sinonim za jedinstveno pivo vrhunskog kvaliteta i očuvanih vrijednosti.

Beskompromisnost u ukusu, posvećenost i istrajnost u potrazi za najvišim kvalitetom, insistiranje na najboljem – to su osobine koje krase ovo pivo, ali i svakog ko je biranjem Stella Artois piva pokazao svoju sofisticiranost.

Stella Artois se pravi isključivo od najboljeg hmelja i ječma. Proces proizvodnje se rigorozno sprovodi svaki put na isti način, čime se garantuje da će kvalitet ostati na istom, vrhunskom nivou. Veliku uspješnost ovog načina proizvodnje ne pokazuju samo vjerni ljubitelji, već i mnogobrojne nagrade za kvalitet tokom svih prethodnih godina, decenija i vjekova.