Najnovije iz Trebjese

13.05.2016.

Nefiltrirano i retro Nikšićko u čast jubileja

U sklopu obilježavanja velikog jubileja, 120 godina nikšićkog pivarstva, Nikšićko Pivo u pakovanju od 0,33 litra dostupno je u retro flaši. I ostala pakovanja Nikšićkog dobiće novo – staro ruho u vidu retro etikete, koja predstavlja redizajniranu etiketu sa kraja 1970-ih i 1980-ih godina.

Pivara “Trebjesa” obogatila je domaće tržište i jedinstvenim proizvodom, nefiltriranim Nikšićkim Pivom. Nikšićko Nefiltrirano zadržava specifičnu aromu i punoću ukusa, uz 12% ekstrakta, 5.4% alkohola, očuvanu svježinu i balansiran ukus.

 1442_Niksicko_vizual_nefiltr_03 1405_Niksicko_Pivo_RGB_03L_01

25.04.2016.

Zagoričani trijumfovali u Podgorici

Ekipa Zagorič pobjednik je drugog kvalifikacionog turnira održanog u Podgorici, u okviru nacionalnog takmičenja u malom fudbalu Nikšićko Pivo Fan Cup. Zagoričani su golom razlike (5:4) pobijedili tim AKMF Stupovi, koji je osvojio drugo mjesto. Treću poziciju zauzela je ekipa Index club, koja je ubjedljivo savladala tim Lajo (4:0).

Turnir u PG_NPFC (2)

Ova četiri tima sjajnom igrom obezbijedila su plasman na finalni turnir Nikšićko Pivo Fan Cup-a, koji se u septembru igra u Podgorici. Osim plasmana, tri najbolje ekipe dobile su novčane nagrade: 1 000 eura za prvo mjesto, 500 eura za drugo i 200 eura za treće mjesto, a sve četiri ekipe koje su se plasirale u finale turnira i robne nagrade. Ukupan fond novčanih nagrada iznosi 10 000 eura. Na turniru u Podgorici učestvovale su 52 ekipe.

21.04.2016.

Nagrada PKCG za uspješno poslovanje

Pivara „Trebjesa“ dobitnik je nagrade za uspješno poslovanje, koju tradicionalno jednom godišnje dodjeljuje Privredna komora Crne Gore. Nagrada je uručena na svečanosti povodom dana Privredne komore, koja je održana u Vili Gorica.

Preuzimajući nagradu izvršna direktorica Pivare „Trebjesa“, Sanja Ćalasan, kazala je da je nagrada rezultat rada i zalaganja svih zaposlenih u Trebjesi. “Ne manje važno za nas je što nagradu dobijamo u godini jubileja, 120 godina pivarstva u Crnoj Gori. Od osnivanja u tadašnjoj Knjaževini Crnoj Gori pa sve do danas, Trebjesa je prošla put od male lokalne pivare do respektabilne kompanije priznate u međunarodnim okvirima” 

14.04.2016.

Pivarci do sada donirali preko 600 jedinica krvi

U novoj akciji članovi Kluba dobrovoljnih davalaca krvi Pivare „Trebjesa“ i Kluba mladih Crvenog krsta prikupljeno je 65 jedinica ove dragocjene tečnosti. Akciji su se pridružili i predstavnici Odjeljenja granične bezbjednosti Nikšić – stanica granične policije Vilusi.
Ovo je 12. akcija Kluba dobrovoljnih davalaca krvi Pivare „Trebjesa“, koji okuplja četrtinu zaposlenih u našoj kompaniji. Ponosni smo na činjenicu da je kroz 12 akcija Kluba do sada donirano preko 600 jedinica krvi.

Foto2

06.04.2016.

Novo pivo iz grada pod Trebjesom

Iskusni pivarski majstori naše pivare oživjeli su tradiciju kroz novi proizvod – Onogošt pivo. Onogošt pivo je od nedavno dostupno na tržištu, a danas je u konobi kompanije u domaćinskoj atmosferi koju i sam proizvod dočarava, predstavljeno crnogorskim medijima.

Novo domaće pivo je odgovor na potrebe potrošača i ono što se u brojnim istraživanjima pokazalo kao potreba na tržištu. Kompanija i na ovaj način potvrđuje da ima veoma izgrađene odnose sa svojim potrošačima i da sluša ono što su očekivanja ljubitelja piva.

Onogošt pivo je svijetlo pivo i dostupno je na tržištu u povratnoj (0,5l) i nepovratnoj staklenoj ambalaži (0,33l) i limenci 0,5l.
Pivara „Trebjesa“ sada u svom asortimanu ima šest proizvoda: Nikšićko Pivo, Nikšićko Tamno, Nikšićko Gold, Nikšićko Limun, Nikšićko Grejpfrut i Onogošt pivo. Pored ovih proizvoda, kompanija je distributer za veliki broj regionalnih i poznatih svjetskih pivarskih brendova.

28.03.2016.

Završen prvi od četiri kvalifikaciona turnira NPFC 2016

Tivatska ekipa Napoli 2 pobjednik je prvog kvalifikacionog turnira u okviru nacionalnog takmičenja u malom fudbalu, Nikšićko Pivo Fan Cup 2016, koji je igran u južnoj regiji. Drugo mjesto osvojio je tim Barske legende, dok je treće mjesto pripalo ekipi MD Mont Sutomore, koji su bili bolji od Eurozox NO-MI.

Ove četiri ekipe obezbijedile su plasman na finalni turnir Nikšićko Pivo Fan Cup-a, koji će se u septembru igrati u Podgorici. Tri najbolje ekipe nagrađene su novčanim nagradama: 1000 eura za prvo mjesto, 500 eura za drugo i 200 eura za treće mjesto, dok su svi timovi koji su učestvovali na turniru dobili komplet dresova i Nikšićko pivo.

Naredni kvalifikacioni turnir za srednju regiju startuje već 2. i 3. aprila, u Podgorici. Sve utakmice će se igrati u balon Sali Štampar Makarije u bloku 5, a za učešće su se prijavile 52 ekipe.

19.02.2016.

Kreće Nikšićko Pivo Fan Cup 2016

Pivara „Trebjesa“ pokrenula je drugo izdanje Nikšićko Pivo Fan Cup-a (NPFC), nacionalnog takmičenja za igrače amatere u malom fudbalu. NPFC 2016 sastojaće se od kvalifikacionih regionalnih i finalnog turnira, a ukupan fond nagrada obezbijeđen za najbolje ekipe iznosi 10.000 eura.
Kvalifikacione turnire NPFC 2016 ugostiće po regijama Budva (mart), Podgorica (april), Nikšić (maj) i Berane (jun). Učešće na turniru je besplatno.
Prvo izdanje Nikšićko Pivo Fan Cup-a okupilo je čak 1.400 igrača malog fudbala, kroz 118 ekipa koje su učestvovale na turniru.
Partneri Pivari „Trebjesa“ u realizaciji ovog projekta su Uprava za mlade i sport i Fudbalski savez Crne Gore.

18.10.2015.

ZAVRŠEN PRVI NIKŠIĆKO PIVO FAN CUP

U uzbudljivoj završnici prvog Nikšićko Pivo Fan Cup-a ekipa FK Podgorica 2014 osvojila je prvo mjesto, čime joj je pripala glavna nagrada – direktan plasman na internacionalno takmičenje igrača amatera u malom fudbalu koje će u aprilu 2016. godine biti igrano u jednoj od zemalja Evropske unije, kao i novčana nagrada od 1.500 eura. Ova ekipa u finalu je bila bolja od svojih sugrađana iz tima Klinički centar CG, koji su osvojili 1.000 eura, dok je treće mjesto i 500 eura pripalo ekipi Vodomont Akapulko.

ZAVRŠEN PRVI NIKŠIĆKO PIVO FAN CUP

Finalne utakmice igrane su na terenima Sportskog kluba „Čelebić“, a brojna publika došla je da bodri svoje favorite u borbi za titulu.

Prvo izdanje Cup-a okupilo je čak 1.400 igrača malog fudbala, koji su se kroz 118 ekipa borili za titulu najboljeg.

Po završetku finala, proglašeni su i pobjednici u pojedinačnim kategorijama. Najbolji strijalac takmičenja je Igor Jovanović iz ekipe Vodomont Akapulko, sa postignutih 14 golova. Mrežu je najbolje čuvao Dejan Mirotić iz ekipe Kliničkog centra CG, dok je najbolji igrač Nikšićko Pivo Fan Cup-a 2015 Obrad Tomašević iz ekipe FK Podgorica 2014.
Nikšićko Pivo Fan Cup, nacionalno takmičenje u amaterskom fudbalu, ove godine igrao se prvi put, kroz četiri kvalifikaciona turnira u Budvi, Podgorici, Beranama i Nikšiću, te završni turnir u Podgorici.

Takmičenje je pokrenula i realizovala Pivara „Trebjesa“, uz podršku Uprave za mlade i sport i Fudbalskog saveza Crne Gore, kao i Telekoma Crne Gore i Sport Vision kompanije, koji su dodijelili vrijedne nagrade za publiku u sklopu nagradnih igara na finalnim mečevima.

12.10.2015.

PET GODINA KLUBA DOBROVOLJNIH DAVALACA

Članovi Kluba dobrovoljnih davalaca krvi Pivare „Trebjesa“ u saradnji sa Klubom dobrovoljnih davalaca krvi 25, donirali su ukupno 62 jedinice krvi Odjeljenju za tranfuziju Opšte bolnice Nikšić.

5 GODINA KLUBA DOBROVOLJNIH DAVALACA

Ovo je 11. akcija Kluba, koji je donacijom obilježio i pet godina postojanja i rada. Sa akcije je poručeno da svaki put kada neko dobrovoljno daje krv može spasiti i do tri ljudska života.

Klub okuplja četvrtinu zaposlenih Pivare „Trebjesa“.