31.05.2022.

CIM AWARDS: NIKŠIĆKO GREEN „AMO DA ČISTIMO“ NAJBOLJA PR I CSR KAMPANJA

Kampanja Nikšićkog piva „Amo da čistimo“ osvojila je nagradu na prvoj CIM Awards, regionalnoj smotri najboljih kampanja u sklopu Foruma medija i kreativnih industrija.
Nagrada u kategoriji PR-a i društveno-odgovornih kampanja dodijeljena je kampanji „Amo da čistimo“ , koju je za brend Nikšićko pivo osmislila kreativna agencija LUNA TBWA.
Prema riječima Jelene Pavićević, marketing menadžerke u Pivari „Trebjesa“, ova nagrada je još jedna potvrda da veliki domaći brend kakvo je Nikšićko u svojoj biti nosi, gradi i njeguje i odgovornost prema zajednici.
„Snaga koju Nikšićko kao brend ima i povjerenje njegovih ljubitelja, kako starih tako i novih, obavezuju na jednako snažnu borbu za čistiju prirodu. Nikšićko Green i kampanja „Amo da čistimo“ su prvi CSR projekat brenda Nikšićko pivo, dok je Pivara „Trebjesa“ odavno poznata po svom djelovanju u oblasti zaštite životne sredine. Svaka nagrada je priznanje i potvrda uspješnosti onoga što radite, ali je i više od toga – motivacija da nastavite bolje, snažnije i glasnije“, kazala je Pavićević.