16.03.2015.

Održan Nikšićko tamno pikado turnir

Pivara i prijatelji igrali za Udruženje mladih sa hendikepom

Pivara “Trebjesa” organizovala je “Nikšićko Tamno pikado turnir” za novinare i predstavnike različitih sfera javnog života, koji su se borili za osvajanje donacije za Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore.

“Organizacijom Nikšićko Tamno pikado turnira realizovali smo akciju „Igrali smo za vas”, u okviru koje su se predstavnici različitih sfera javnog života okušali u pikadu i osvajanjem poena zapravo osvojili vrijednu donaciju za Udruženje mladih sa hendikepom”, kazala je Milić.

Muzičari Anita Popović, Ivana Popović Martinović, Nina Žižić, Božo Bulatović, Dragan Lučić i filmski reditelj Andro Martinović osvojili su ukupno 4.160 eura, koje će Udruženje mladih sa hendikepom iskoristiti za adaptiranje vozila za prevoz osoba sa invaliditetom. Ček na ovaj iznos uručen je Marini Vujačić, direktorici Udruženja mladih sa hendikepom, koja je pozdravila prisutne i zahvalila se na donaciji.

U dobroj atmosferi i predstavnici medija i online zajednice okušali su se u pikadu, a prvoplasiranu ekipu činili su Božo Bulatović iz RTV Atlas i Srđan Vukčević ispred Twitter zajednice.