17.04.2019.

Pivara nastavlja podršku crnogorskom sportu NIKŠIĆKO I DALJE UZ NAŠE NAJBOLJE FUDBALERE

Pivara „Trebjesa“ i Nikšićko Pivo produžili su sponzorski ugovor sa Fudbalskim savezom Crne Gore, čime je kompanija nastavila dugogodišnju podršku razvoju crnogorskog fudbala.

Sponzorski ugovor na period od dvije godine potpisali su izvršna direktorica „Trebjese“ Sanja Ćalasan i predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević.

„Danas potpisanim sponzorstvom nastavljamo podršku Fudbalskom savezu i reprezentaciji, ali i ulaganja naše kompanije u razvoj i popularizaciju sporta u Crnoj Gori. Pivara „Trebjesa“ podržava različite sportske kolektive, kako manje, tako i one veće, na nacionalnom nivou“, kazala je Sanja Ćalasan, izvršna direktorica Pivare „Trebjesa“.

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević izrazio je zadovoljstvo nastavkom saradnje sa Trebjesom. „Izuzetno sam zadovoljan što danas imamo priliku da produžimo ugovor o saradnji sa jednom od najznačajnijih crnogorskih kompanija, koja je već dugi niz godina aktivna na sportskoj sceni naše zemlje. Fudbalski savez u nikšićkoj pivari ima pouzdanog partnera, koji sa velikim zadovoljstvom učestvuje u razvoju i unaprijeđenju sporta, pogotovo fudbala“, rekao je Savićević.