23.04.2013.

Nikšićko Grejp u susret ljetu

Pivara “Trebjesa” predstavila novi brend

Pivara “Trebjesa” nastavila je da jača svoj portfolio i porodicu piva proširila za još jednog člana – Nikšićko Cool Grejpfrut pivo, koje se od nedavno može naći na tržištu. Ovo pivo jedinstvenog ukusa predstavljeno je večeras prijateljima kompanije, brojnim javnim ličnostima i predstavnicima medijima u podgoričkom lokalu Buda Bar.

Marketing menadžer Pivare “Trebjesa” Jelena Pavićević pozdravljajući prisutne kazala je da Pivara svoj uspjeh i lojalnost kod potrošača dobija upravo zahvaljujući stalnoj usmjerenosti na potrebe ljubitelja piva. „U skladu sa tim, pažljivo biramo i nadograđujemo asortiman proizvoda, osluškujući šta je ono što istinski ljubitelji piva žele. Stoga smo, u susret ljetu, ponudili potrošačima novo osvježenje”, saopštila je Pavićević.

Nikšićko Cool Grejpfrut predstavlja nastavak uspješne priče koju je Pivara ostvarila lansirajući Nikšićko Cool Limun, prvi “beer mix” ove kompanije.

Novo pivo predstavlja kombinaciju Nikšićkog piva i soka sa ukusom grejpfruta, uz smanjeni procenat alkohola, koji iznosi svega 2%.

Ovo jedinstveno pivo već se može naći na domaćem tržištu, a dostupno je u staklenoj nepovratnoj ambalaži od 0,33 l, limenci 0,5 l i u plastičnom pakovanju od 2 litra.