24.06.2021.

PIVARA NAGRADILA NAJBOLJE STUDENTE ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

Pivara „Trebjesa“ nagradila je novčanim nagradama najbolje studente primijenjenog studijskog programa Zaštita životne sredine na Metalurško-tehnološkom fakultetu. Nagrade u vrijednosti od po 500 eura uručene su Miloradu Osmajiću, Đini Janković i Vladanu Pejoviću.

Na ovaj način nastavljena je višegodišnja uspješna saradnja Metalurško-tehnološkog fakulteta i Pivare „Trebjesa“, koja se ogleda kroz aktivnu i afirmativnu ulogu kompanije u realizaciji stručne prakse studenata, sponzorstava studentskih aktivnosti i nagrađivanje najboljih studenata.

Dekanica MTF-a prof. dr Mira Vukčević zahvalila je menadžmentu kompanije „Trebjesa“ na dugotrajnoj i kontinuiranoj saradnji i podršci aktivnostima ove univerzitetske jedinice, uz želju da se oblasti i opseg saradnje, na obostrano zadovoljstvo, u narednom periodu prošire.

Menadžerka za korporativne poslove u Pivari „Trebjesa“ Natalija Đordan prilikom uručenja nagrada čestitala je studentima postignute uspjehe i poželjela još bolje rezultate u nastavku studiranja i profesionalne karijere. „Znamo koliko je važno da imamo stručnjake iz ove oblasti, zato su i naše nagrade mali podstrek ovim mladim ljudima da nastave da se obrazuju i edukuju i svojim znanjem doprinose zaštiti onog najvrijednijeg što imamo – životne sredine“, saopštila je Đordan.

Studijski program Zaštita životne sredine funkcioniše od 2005. godine kao jedan od tri programa na Metalurško-tehnološkom fakultetu.

Pivara „Trebjesa“ od 2008. godine dodjeljuje novčane nagrade za najbolje studente završnih godina ovog studijskog programa.