05.11.2013.

Pivara organizovala prvi TweetUp u Nikšiću

Tviteraši posjetili Pivaru

Pivara “Trebjesa” ugostila je danas korisnike Twitter mreže, koji su na prvom druženju tviteraša u Nikšiću imali priliku da posjete proizvodne pogone kompanije, ali i da prođu obuku za točenje i služenje Nikšićkog Piva.

Ideja za organizaciju prvog TweetUp-a u Nikšiću nastala je kao odgovor na potrebu Pivare “Trebjesa” da, kao kompanija koja prati najnovije trendove, komunicira sa ljubiteljima Nikšićkog Piva na neposredniji način.

“Twitter postaje sve uticajnije sredstvo komunikacije, preko kojeg dobijamo sugestije i komentare od naših potrošača. Zbog toga smo danas ugostili upravo one tviteraše koji su prepoznati kao konzumenti Nikšićkog Piva i kojima smo na ovaj način željeli da pokažemo gdje se i na koji način njihovo omiljeno pivo proizvodi, ali i da od njih čujemo utiske o našim proizvodima“, kazala je Natalija Milić, menadžer korporativnih poslova u Pivari “Trebjesa”.

Ona je navela da je ovaj susret ujedno i promocija prijateljstva i dobre zabave, što je u osnovi vrijednosti brendova Pivare “Trebjesa”.

“U dobroj atmosferi, u kojoj smo komentare sa online prostora preselili u naše prostorije, svi tviteraši prošli su kroz našu malu pivarsku akademiju i dobili simbolične diplomw za točenje i služenje Nikšićkog Piva”, navela je Milić.

Osim što su se pokazali kao veoma vješti u točenju Nikšićkog Piva, tviteraši su bili aktivni i u online prostoru – koristeći zvaničan hashtag #NikUp, na kojem se mogu naći njihovi utisci i komentari sa prvog TweetUpaa koji je organizovan u gradu pod Trebjesom.