21.11.2013.

Pivara “Trebjesa” po šesti put nagradila najbolje studente

Posvećenost ulaganju u znanje

Pivara “Trebjesa” dodijelila je danas nagrade najboljim studentima postdiplomskih specijalističkih studija sa programa “Zaštita životne sredine”, na Metalurško-tehnološkom fakultetu u Podgorici.

Nagrađeni su studenti: Boričić Milena, Kijamet Edin i Bakrač Milka, kojima je “Trebjesa” uručila novčane nagrade vrijedne po 500 eura.

Dekan Metalurško-tehnološkog fakulteta prof. dr Darko Vuksanović rekao je povodom uručenja nagrada da Fakultet ima izvrsnu saradnju sa kompanijom “Trebjesa”, koja je u ovom dijelu podrške studentima sa programa “Zaštita životne sredine” već postala tradicionalna. “Nagrade Pivare, kao priznanje za postignute rezultate tokom cjelokupnog trajanja osnovnih studija predstavljaju značajan podsticaj za nastavak školovanja mladih ljudi i dobar motiv studentima za postizanje što boljih rezultata tokom studija. Nije nevažno istaći da u ovoj kompaniji svoje mjesto nalaze i  studenti sa diplomama našeg Fakulteta”, kazao je Vuksanović.

Menadžer korporativnih komunikacija u Pivari “Trebjesa” Natalija Milić saopštila je da je ulaganje u znanje danas jedina sigurna investicija. “Za dobar kadar, koji se formira upravo u studentskim klupama, njegovo usavršavanje i buduće zapošljavanje izazovna ekonomska vremena ne smiju biti izgovor. Pivara će i u narednom periodu nastaviti da, kroz i saradnju sa ovim Fakultetom, podržava mlade ljude”, poručila je Milić.

Tradicionalna dodjela nagrada za studente Metalurško-tehnološkog fakulteta organizuje se šesti put, a ove godine nagrade su dodijeljene studentima postdiplomskih specijalističkih studija programa “Zaštita životne sredine”, koji su završili osnovne studije (Bapp), sa najboljom prosječnom ocjenom u toku studiranja.