01.11.2012.

Pivara po peti put nagradila najbolje studente

Posvećenost ulaganju u znanje

Pivara „Trebjesa“ dodijelila je danas nagrade najboljim studentima postdiplomskih specijalističkih studija sa programa „Zaštita životne sredine“, na Metalurško-tehnološkom fakultetu u Podgorici.

Nagrađeni su studenti Jelena Bakrač, Milica Šljivančanin i Nađa Šofranac, kojim je “Trebjesa” uručila novčane nagrade vrijedne po 500 eura.

Dekan Metalurško-tehnološkog fakulteta Kemal Delijić rekao je povodom uručenja nagrada da Fakultet ima izvrsnu saradnju sa kompanijom “Trebjesa”, koja je u dijelu podrške studentima sa progama Zaštita životne sredine već postala tradicionalna. „Nagrade Pivare, kao priznanje za postignute rezultate tokom cjelokupnog trajanja osnovnih studija predstavljaju značajan podsticaj za nastavak školovanja mladih ljudi i dobar motiv studentima za postizanje što boljih rezultata tokom studija. Nije nevažno istaći da u ovoj kompaniji svoje mjesto nalaze i  studenti sa diplomama našeg Fakulteta“, kazao je Delijić.

Menadžer korporativnih komunikacija u Pivari „Trebjesa“ Natalija Milić podsjetila je da ova kompanija danas i obilježava mali jubilej iskazan kroz pet godina saradnje sa Metalurško-tehnološkim fakultetom, čije najbolje studente nagrađuje.