11.12.2018.

PIVARA „TREBJESA“ PONOVO UZ KK „SUTJESKA“

Košarkaški klub „Sutjeska“ nastaviće takmičenje u ABA 2 ligi i crnogorskom šampionatu uz još jedno pojačanje, novog- starog sponzora, Pivaru „Trebjesa“.

Ugovor o sponzorstvu za sezonu 2018/2019. potpisali su izvršna direktorka Pivare „Trebjesa“ Sanja Ćalasan i predsjednik KK Sutjeska Darko Perović.

„KK „Sutjeska“ je sportski košarkaški brend našeg grada, baš kao što je Nikšićko Pivo pivarski brend Nikšića i Crne Gore. Iako pivo tradicionalno vežemo za fudbal, moram istaći da je u novijoj istoriji Pivare prvo sponzorstvo nekog košarkaškog kluba bilo upravo sa Sutjeskom, u sezoni 2016. godine. Zato sam danas posebno ponosna, jer potpisujemo sponzorstvo kojim nastavljamo partnerstvo i podršku ovom košarkaškom klubu“, kazala je Sanja Ćalasan, izvršna direktorica Pivare „Trebjesa“.

U ime nikšićkog kluba, sponzoru se zahvalio predsjednik Darko Perović: „U godini kada „Sutjeska“ slavi 70 godina tradicije, uz nas ponovo staje jedna od najstarijih crnogorskih i nikšićkih kompanija, Pivara „Trebjesa“. Ova podrška je od velikog značaja za naš klub, koji predstavlja ambasadora nikšićke košarke u regionalnoj ligi ove godine“.